BLACK FRIDAY

 

Black Friday i 2022 er fredag d. 25. November

Nu er det snart tid til, at sparer en masse penge på nyt teknik ved Black Friday. Her hos Teknik I Hjemmet hjælper vi dig med, at finde de bedste tilbud på elektronik.

Denne dag ligger altid sidst i november måned og er derfor oplagt til de første julegavekøb eller Adventsgaver.

NEDTÆLLING TIL BLACK FRIDAY 2022
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Hvor finder jeg de gode tilbud?

Hos Teknik I Hjemmet samler vi de bedste tilbud på teknik fra vores samarbejdspartnere. Du får dermed en nem oversigt over hvor de gode tilbud er på præcis den type vare du mangler. Vi kan og må desværre ikke på forhånd afsløre hvilke varer vi vil præsentere på dagen.

Vi opdatere løbende siden her med tilbud op mod Black Friday. Du har først mulighed for, at købe varerne til de gode priser black fredag. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev nederst på siden, vil du blive opdateret på tilbudene når de er tilgængelige.

Julegaver med masser af rabat

 Black Friday ligger som sagt lige op til julesalget for alvor går i gang. Du har derfor en perfekt chance for, at få klaret nogle af julegaverne allerede inden kalenderen siger december. Ofte kan du både få fri fragt og byttegaranti helt indtil januar året efter.

Black Friday er dagen hvor du kan finde de helt skarpe tilbud. Der kan især være mange penge, at spare på elektronik. Flere og flere familiemedlemmer har elektronik på ønskesedlen til jul og du kan derfor med fordel følge med her på siden. Hos Teknik I Hjemmet er vi nemlig koncentreret omkring elektronik-tilbud denne dag.

Tidligere år har man set skarpe tilbud på Philips Hue, varmepumper, robotstøvsugere, fjernsyn, Bluetooth højttalere og meget mere. Så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden og bliv klar til den store dag.

Imens du venter kan du læse nogle af vores guides:

Adventgaver – Priser til ethvert budget

Ligesom julegaveindkøb på Black Friday, kan du med fordel få købt adventgaverne inden december måned starter.

Hos Teknik I Hjemmet fremhæver vi de bedste tilbud i alle prisklasser. Derfor kan du også finde adventgaver blandt vores Black Friday tilbud.

Online handel

Der er flere gode grunde til, at handle dit næste elektronik produkt online. For det første slipper du for, at stå i kø nede i butikken med de hundredvis af andre mennesker Black Friday. Du kan derudover nemt overskue produktsortimentet og klare dine indkøb nemt.

En tredje fordel ved online handel på Black Friday er returret. Du har som udgangspunkt altid 14 dages returret, hvor du kan returnere varen og få alle dine penge igen. Denne service for du ikke altid i de fysiske butikker.

Ifølge Nets blev der ved Black Friday i år 2018 handlet for 1,94 milliard kr. målt på betalinger med Dankort. Det viser dermed også et billede af, at denne dag er den danske befolkning klar med dankortet til de gode tilbud. Med god grund, der spares samlet set et meget stort beløb på tilbudsrabatter og det er det danskerne kan lide.

Kan man stole på priserne ved Black Friday?

De Black Friday tilbud du finder hos Teknik I Hjemmet er gennemgået med kritiske øjne, så du er sikker på priserne reelt er lave. Vi sammenligner markedspriserne på produkterne og vurdere de enkelte Black Friday tilbud. På den måde er du sikker på, at varerne ikke har en kunstig høj pris. Du kan derfor regne med, at vores samarbejdspartnere har nogle af Danmarks laveste priser til Black Friday.

BLACK FRIDAY TILBUD 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Teknik I Hjemmet herunder. Du vil løbende modtage nyheder og guides, ligesom du får besked når nye tilbud til Black Friday bliver frigivet her på siden. Ved tilmelding acceptere du samtidig vores privatlivspolitik som du kan finde her https://teknikihjemmet.dk/privatlivspolitik/

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* indicates required

Powered by MailChimp