Hvorfor betale fuld pris for din næste computer eller telefon når du kan købe brugt teknik til det halve? Refurb har udviklet et koncept som både skåner miljøet og din pengepung uden, at du behøves at gå på kompromi med hverken garanti eller kvalitet. Er du på jagt efter en billig computer, så læs med her.

Artiklen kan indeholde affiliate links. Det betyder at Teknikihjemmet.dk modtager en lille procentdel af fortjenesten hos vores samarbejdspartnere, hvis du vælger at handle hos dem.

Hvorfor købe brugt teknik?

Miljøet belastes hver gang der købes en ny computer, mobil, tablet eller anden elektronisk enhed. Ved at købe brugt elektronik begrænses miljøbelastningen og er derfor både en økonomisk og miljømæssig gevinst. Faktisk kan du oftest få 50 % rabat på computere som kun har været brugt 2-3 år.

Computers udvikling i dag gør, at udstyr som er nogle år gammel nemt kan opfylde kravene til det normale brug i private hjem. Vi kommer ind på hvilken computer du skal vælge længere nede i artiklen.

Refrub tænker cirkulær økonomi inden for elektronik. De køber direkte fra virksomheder og institutioner, hvorefter udstyret efterses og opdateres. Udstyret du modtager er derfor altid i orden.

Der produceres hvert år 50 millioner tons elektronikaffald og Refurb er dermed med til at reducere vores forbrugssamfund.

 

Hvem er Refurb?

Refurb er Danmarks største indenfor brugte computere, tablets og smartphones. Deres store udvalg gør, at der er noget til enhver. Virksomheden ønsker kun at have tilfredse kunder og har derfor også 14 dages tilfredshedsgaranti så du har mulighed for at teste varen.

Ved at handle hos dem får du halv pris, men samme ydeevne. Ligeledes giver de garanti og returret som ved nykøb. Alt elektronisk udstyr som sælges er 100% renset og nyinstalleret. Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig gratis fragt på alle køb.
Trustpilet får virksomheden 5 ud af 5 stjerner fra over 4.800 tidligere kunder med en masse positive kommentar.

 

Garanti på brugt teknik


Når du handler hos Refurb har du altid 2 år reklamationsret, 14 dages fuld returret samt 12 måneders garanti. På den måde adskiller de sig markant fra det private brugtmarked hvor du ingen garantier eller fortrydelsesret har. Hos Refurb har du altid din tilfredshedsgaranti.

Alt udstyr som sælges er testet inden salg. Dermed står virksomheden inde for performance, batteritid og den generelle stand på udstyret. Du kan som kunde altid få fat i kompetente salgskonsulenter hos Refurb, som kan guide dig på selv de mest tekniske spørgsmål.

 

 

Kan man se på udstyret at det er brugt teknik?

Hos Refrub er alle varer inddelt i 4 niveauer afhængig af varens stand. Det er dermed muligt, at købe et produkt som er helt nyt ned til udstyr med brugsspor. Det giver dig samtidig mulighed for, at spare yderligere, hvis du kan leve med et par småting.

De 4 niveauer er:

  • Grade N – Produktet er helt nyt og i ubrudt emballage
  • Grade A – Produktet er i meget god stand. Garanti på 70% batterikapacitet.
  • Grade B – Produktet er i rimelig stand med almindelige brugsspor. Garanti på 50% batterikapacitet.
  • Grade C -Produktet er i mindre god stand med tydelige brugsspor. Garanti på 30% batterikapacitet.

Du kan derudover finde et mere detaljeret skema over de forskellige niveauer her.

 

Hvilke produkter kan jeg finde hos Refurb?

Refurbs produktserie er inddelt i 5 kategorier med bærbar, stationær, tilbehør, tablet samt mobiltelefon. 

I kategorierne bærbar og stationær findes der almindelige computere til hverdagsbrug, en samlet kontorpakke og en gaming PC’er. Computer modellerne er alle de kendte fra HP, Lenovo, Dell, Apple og mange flere. De fleste af processorerne er Intel Core I3, I5 og I7, hvor I7 er den hurtigste model. Alle processorerne kan sagtens opfylde de flestes behov.

Under tilbehør finder du alt til din computer lige fra harddiske, ram og batteri til software, tasker og printere. Her er både brugt og nye varer at vælge imellem.

Hvis du mangler en billig Ipad er det under kategorien Tablet. Udover Apple kan du finde Dell og Samsung tablets til gode priser.

I kategorien mobiltelefoner er det også hovedsageligt Apple produkter du kan finde. Her er der mulighed for at finde en nyere Iphone til en skarp pris.

Det er også muligt på tablets og telefoner, at få en idé om varens stand. Her bruges grade-systemet nemlig også.  

Alle produkter er brugt teknik som er klar til, at underholde den næste ejer.

 

Bestem selv hvad der skal i din computer!


Refurb har lavet en genial løsning der gør, at du kan opgradere din computer inden du køber den. Hvis du klikker ind på en specifik bærbar eller stationær får du mulighed for, at opgradere maskinen til meget rimelige priser.

De fleste maskiner kan opgraderes med:

  • Hukommelse
  • Lagerplads
  • Operativsystem
  • Udvidet garanti
  • Totalforsikring

Hukommelse:

Til almindelig kontorbrug er 4 GB DDR3 Ram godt nok. Ønsker du at maskinen har kræfter til at have lidt flere bolde i luften, kan du opgradere til 8 GB for kun 299 kr. Flere af maskinerne kan endda opgraderes til 16 GB hvis man har brug for det.

 

Lagerplads:

De fleste computere er vist på siden med en hard disk drive (HDD). Det er kort fortalt en mekanisk skive som drejer rundt hvor en arm skriver og læser data på. Denne teknologi er så småt forældet ligesom den er støjende og langsom i forhold til SSD.

På et Solid state drive (SSD) gemmes dine filer på en flash-hukommelse. Hermed får du en computer som læser,skriver og opstarter lynhurtig. Kort sagt en hurtigere computer.  

Har du brug for større mængder plads bliver SSD dyrt, men ved mindre behov bør du vælge en SSD. Både bærbar og stationær computere kan hos Refurb typisk opgraderes med en SSD på 120GB til 299 kr og 240GB for lidt mere. Denne størrelse er nok for de fleste.

 

Operativsystem:

Alle computere sælges med nyinstalleret Windows 10 Home. Du har mulighed for at opgradere til Windows 10 proffesionel for et mindre beløb.

 

Udvidet Garanti:

Som tidligere nævnt sælges alt udstyr med 12 måneders garanti. Du kan udvidde garantiperioden til 24 eller 36 måneder for henholdsvis 349- og 499 kr.

 

Totalforsikring på brugt teknik:

Du har mulighed for, at tegne en forsikring der i praksis giver dig 3 års garanti hvor stort set alle fejl og uheld er dækket. Du kan vælge 12, 24 eller 36 måneders dækning. Prisen er knap 900 kr. for 36 måneder og sikre dig mod alle fejl, fugt- og væskeskader, kaffe i tastaturet eller hvis du taber produktet.

Der er ingen selvrisiko ved reparation og Refurb lover skadebehandling inden for 24 timer.

 

Tid til at bestille dit nye brugte elektronik

I artiklen har vi været omkring de forskellige produkter og services hos Refurb. Det er nu tid til, at du finder det produkt som passer til dine behov inde på hjemmesiden.

 

Husk at der altid er gratis fragt samt mulighed for afbetaling uden renter og gebyrer. Det bliver ikke nemmere.

 


Har du spørgsmål til artiklen eller har du bare brug for vejledning til dit at vælge dit produkt er du altid velkommen til at sende en mail på kontakt@teknikihjemmet.dk

Fandt du ikke hvad du søgte? Så find ligende artikler om teknik her.