fbpx

Gaveguide

Hjem/Gaveguide
Gaveguide2022-03-25T22:31:30+02:00

Stor gaveguide – Teknik

Det er ikke alle personer som er lige nemme, at købe gave til og det kan være svært, at finde den helt rigtige. Mange “tror” at de har alt, men du kan alligevel altid finde noget de kan bruge og bliver glad for. Vi ønsker alle, at kunne give en gave som modtageren oprigtigt bliver glad for og ønsker at bruge. Derfor har vi lavet denne gaveguide.

I denne guide hjælper vi dig med, at udvælge den helt rigtige gave til ham/hende der godt kan lide teknik. Det er gjort nemt og overskueligt for dig, da alle produkterne er bekrevet og opdelt i prisniveauer. Du kan derfor bruge denne guide hvad enten du har et lavt gavebudget eller det er en større gave du er på udkig efter.

Samtidig kan du også med fordel finde inspiration til din egen ønskeseddel hvad enten det er til fødselsdag eller jul.

 

Prisniveauer

Vores gaveguide teknik er opdelt i fire prisniveauer:

Den første kategori er gaver op til 250 kr. hvor det ofte kan være svært, at finde noget pga. beløbets størrelse. Men der findes faktisk lækre produkter i denne prisklasse.

Anden kategori har vi valgte at sætte til 250 til 500 kr. hvor mange gavebudgetter ligger.

Tredje kategori ligger mellem 500 og 1000 kr.

Sidste kategori er de store gaver mellem 1000 og 2000 kr.

 

 

Gaveguide mellem 0-250 kr.

Philips Hue Pære

De fleste har hørt om Philips Hue, som er smart belysning til dit hjem. Pærerne giver dig mulighed for trådløst, at styre og dæmpe dem fra din telefon. De fås både i versioner hvor du får det hvide spektrum samt pære med 16 millioner farver.

Du kan både give en Philips Hue pære til personen som i forvejen har systemet i huset og til en der slet ikke kender det. Begge kan bruge den lige fra kassen. Philips Hue pære kan nemlig enten opkobles på et Hue system eller styres via bluetooth direkte fra din smartphone.

 

Philips Hue Smart Plug

Med Smart Plug fra Philips Hue har du mulighed for, at gøre alle dine elektriske apparater smarte. Enheden sættes direkte i stikkontakten og dit udstyr kan herefter sættes i Smart Plug som en alm. stikkontakt. Du kan bruge den til alt lige fra kaffemaskine, lamper, fjernsyn, varme, udvendig lys og meget mere.

Den kan bruges lige fra kassen via din smartphone. Philips Hue Smart Plug kan nemlig enten opkobles på et Hue system eller styres via bluetooth direkte fra din smartphone.

Læs også vores artikel om Philips Smart Plug her

 

Hombii Smart WIFI kontakt 

Styr alle dine elektriske apparater med Hombii WIFI kontakt. Den monteres som en afbryder på kablet til enheden og kan herefter styres fra din smartphone. Desuden kan den kommunikere med Google Assistent og Alexa.

 

Vejrstation

Hvordan er vejret i dag og hvad er temperaturen inde og udenfor? Få et nemt overblik med en vejrstation.

 

LED Lommelygte

En kraftig LED lommelygte med zoom og USB opladning kan alle bruge. Den kan f.eks. være en god sikkerhed i bilens handskerum eller til leg på børneværelset.

 

Laserpointer

En laserpointer er nyttig til fremlæggelser på studiet eller job, ligesom den giver mange timers underholdning for børn og unge.

 

 

 

Gaveguide mellem 250-500 kr.

Trådløs oplader

En trådløs oplader er både praktisk og smart. Slip af med ledninger og oplad din telefon blot ved, at ligge den ovenpå en SACKit  oplader. De fås både som stående og liggende modeller.

Faktiske er det også muligt, at have sin trådløse opladere med på farten. SACKit laver nemlig trådløse opladere med indbygget batteri. Sidst men ikke mindst fås de i en dual version, hvor der kan oplades flere enheder samtidig.

Google Nest Mini

Google assistent indpakket i en lille højttaler. Med en Google Nest Mini får du en Wifi højttaler, med en indbygget assistent der kan rigtig meget. Spørg f.eks. hvordan vejret er, hvilke nyheder der er lige nu, styre lys/varme/fjernsyn i boligen, planlægge din kalender og meget mere. Alt dette blot ved at sige “Okay Google”.

 

Philips transportabel bluetooth højttaler

Lyt til musik hjemme eller på farten med en transportabel bluetooth højttaler. Flot design i træ. Den har indbygget batteri med USB opladning.

 

Powerbank 

Med en powerbank har du altid strøm med på farten. Du kan bruge den til alle dine elektriske enheder, der tilsluttes med USB, f.eks. din smartphone, tablet, kamera eller noget helt fjerde. Vi har fundet en powerbank på 15.000 mAh, hvor du har strøm nok til det meste et par dage.

 

All-in-one printer 

Med en all-in-one printer kan du klare mange opgaver. Den kompakte printer kan både scanne, kopierer og udskrive. Alt sammen kan også fungere trådløst fra din computer eller smartphone.

 

Wifi router 

De fleste kender det med, at have dårlig Wifi dækning i deres bolig. Med en ekstra Wifi router centralt placeret i boligen, får du altid god dækning på dine enheder.

 

 

 

Gaveguide mellem 500-1000 kr.

Philips Hue startsæt

Philips Hue gør hjemmets belysning smart. Startsættet indeholder en Hue Bridge og er derfor til personen som ikke i forvejen har et Philips Hue system.

 

Læs også vores artikel om Philips Hue her

 

Google Home

Med Google Home får du en trådløs højttaler med god lyd og Googles assistent indbygget. Styr alt i dit smarte hjem via stemmen.

 

Google Nest Hub 

Google Nest Hub giver dig en smart skærm til hjemmet. Enheden er bygget op omkring googles assistent og har derudover funktioner som billederamme eller afspilning af YouTube videoer. Med opkobling til de resterende smarte produkter i hjemmet, kan du via denne enhed med stemmen styre dit hjem.

 

Smart dørklokke fra Ring

Se hvem der ringer på døren og tal med personen direkte fra din telefon. Enheden er batteridrevet, så den kræver ingen installation.

 

Overvågningskamera udendørs 

Hold øje med hvad der sker i din indkørsel eller ved terresedøren når du ikke er hjemme med et udendørs overvågningskamera. Kameraet kan opkobles via WIFI og lagre videoer på indbygget Micro SD eller i skyen.

 

Samsung SmartThings 

Med Samsung SmartThings kan du koble alle dine smarte enheder til en hub. Det betyder du kun styre det hele fra én app. Den kan kommunikere med enheder der snakker Zigbee, Z-wave og Wifi. Bl.a. Philips Hue, Smarte radiator termostater, robotstøvsugeren og mange flere. Sidst men ikke mindst kan du lave automatiseringer, så enhederne kan arbejde sammen.

 

 

Gaveguide mellem 1000-2000 kr.

Tado – Smart varmestyring

Det er efterhånden blevet ret populært med smarte termostater i danskernes bolig. Med et startsæt fra Tado kan du gøre dit hjems varmstyring smart og samtidig spare på varmeregningen.

Du får bl.a. mulighed for, at styre varmen i dit hjem fra din mobil, indstille faste tidspunkter for hvornår varmen skal skrue op og ned samt automatisk sluk ved åben vindue.

 

Læs også vores artikel om smart varmestyring her

 

Bærbar computer

En computer behøves ikke være dyr for, at fungere. Det er blevet populært at genbruge og det har flere virksomheder opdaget. Du kan derfor finde fine brugte computere til lave priser. Computerne er altid renset og med helt nyt styresystem installeret.

 

 

Tablet 

En tablet behøves ikke koste flere tusinde kroner. Du kan få en tablet der kan følge med til de fleste opgaver og spil til under det halve af hvad de populære koster.

 

NAS-server proshop

Der er ikke noget værre end, at miste sine billeder eller opgaven man har brugt så mange timer på. Du kan holde dine data sikret lokalt med en NAS server, som er en harddisk du kan sikkerhedskopiere dine vigtige filer til.

 

Robotstøvsuger 

Få en robot til at gøre det kedelige arbejde hver dag, med en robotstøvsuger.

 

 

Headset til gaming

Et gamingheadset med 7.1 surroundsound får du den helt rigtige lydoplevelse hvadenten du spiller på computeren eller høre god musik. Headsettet er med mikrofon og USB tilslutning.

 

 

Har du spørgsmål til vores gaveguide eller har du bare brug for vejledning til dit at vælge dit produkt er du altid velkommen til, at sende en mail på kontakt@teknikihjemmet.dk

 

Go to Top