Tak for at du har lyst til, at læse mere om hvem vi er.

Hvem er vi?

Teknikihjemmet.dk er en forbruger guide, som udgiver guides og anbefalinger til dit næste indkøb af teknik til hjemmet. Vores mål er, at hjælpe den almindelige dansker til, at kunne få et nemt overblik over markedets tekniske produkter. Derudover ønsker vi, at give de bedste forudsætninger for dig, når der skal handles elektronik til hjemmet.

 

Artiklerne

Artiklerne på siden er skrevet af faguddannet skribenter, med teknisk baggrund. På den måde kan vi give en god blanding af erfaring, faglighed og anbefalinger videre til dig. Alle data i artiklerne valideret og løbende opdateret – ofte med links til kilder. 

I artiklerne finder du guides, test og anbefalinger til de tekniske løsninger på indeklima, sikring, belysning samt almindelig elektronik.

Hvis du sidder med et emne som du gerne vil høre mere om på Teknikihjemmet.dk, eller har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@teknikihjemmet.dk

 

Links til forhandlere

Mange af sidens artikler indenholder links til eksterne forhandlere. Du kan nogle steder vælge mellem flere forhandlere hvor priserne også er angivet. Disse links kan være fra en af vores samarbejdspartnere og dermed betalte links. Det betyder intet for dig som forbruger, men blot, at forhandleren giver en kommission til Teknikihjemmet.dk for, at oplyse og viderebringe en potentiel kunde. Dette bidrag er med til, at drive siden, så der løbende kan komme nye indlæg samt vedligeholdelse af siden. Som forbruger betaler du ikke noget for denne del.

Spørgsmål?

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til siden, til en artikel eller om dit næste produkt. Det kan også være du ønsker, at blive en af vores samarbejdespartnere. Vi forsøger, at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. Vi ser frem til at høre fra dig.

kontakt@teknikihjemmet.dk