Read Time:4 Minute, 39 Second

Hvad er Wiz produkter?

Wiz er en række trådløse enheder som kommunikere via husets WIFI. Det hele kan styres og opsættes i Wiz egen app – mere om den senere.

Systemet kræves ingen ekstra hub eller yderligere. Det kan bruges direkte fra kassen, hvis du bare har et wifi netværk i dit hjem. Når din Wiz pære eller enhed er opkoblet styres den via netværket og Wiz platform.

Der findes en række produkter fra Wiz, som vi her vil tage jer med igennem.

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik hos Teknikihjemmet.dk.
I Accept

Artiklen kan indeholde affiliate-links der gør, at Teknikihjemmet.dk modtager en lille procentdel af fortjenesten hos vores samarbejdspartnere, hvis du vælger at handle hos dem.

Wiz smart plug + strømmåling

Med en smart plug fra Wiz har du mulighed for at styre alle apparater i dit hjem. Dette er lige fra kaffemaskinen, lamper, julelys og springvand i haven.
Wiz har dog også lavet en udgave med strømmåling. Her har du mulighed for at se det aktuelle strømforbrug der går igennem enheden. Denne model kan f.eks. bruges i automations der aktivere noget når noget andet bruger strøm.

Wiz startpakke med fjernbetjening

Med en startpakke fra Wiz får du 2 pære samt en fjernbetjening. Som tidligere nævnt har du ikke brug for en hub eller andre dimser for at dine Wiz-enheder fungerer. Deres “startpakke” betyder derfor blot, at du får lidt mere med – nemlig en fjernbetjening med. Mere om den længere nede i artiklen.

 

Wiz LED strip

Med en LED strip får du mulighed for, at sætte lys op mange flere steder. F.eks. Under køkkenskabene i køkkenet, under sengen i soveværelset, bag ved fjernsynet eller et helt andet sted. 

LED strip fra Wiz fungerer ligesom de øvrige lyskilder via dit wifi. Det virker uden andet tilbehør, direkte fra kassen.

Monteringen fungerer super nemt, da der bag på led strippen er dobbelt klæbende tape. Samtidig kan den afkortes, så den passer præcis til dit behov.

Med startpakken får du en LED strip der er 2meter lang. Den kan dog forlænges op til 10 meter, hvis at købe forlængere. 

Hvis du ikke allerede har en LED strip derhjemme, er denne en meget billig og nem løsning for at prøve det.

 

Wiz Motion Sensor

Med en motion sensor slipper du helt for, at huske hvor og hvordan du tænder og slukker dit lys. Med en motion sensor tænder lyset når der er bevægelse i området.

Wiz motion sensor opkobles som de øvrige produkter hvorefter du i app’en kan vælge hvad den skal tænde og slukke. 

Super nemt og praktisk i hverdagen. Brug den i gangen, på toilettet eller andre steder hvor der kun er folk ind imellem. 

 

Wiz pærer

Wiz pærer fås i GU10, Filament, E27 og E14. De dækker dermed 95 % procent af hvilke typer du højst sandsynlig har derhjemme. 

GU10, E27 og E14 fås i to udgaver – en hvor du kan skifte fra varm til kold hvid og en anden hvor du har alle farver (16 millioner farver).

Læs også vores artikel om hvordan du styrer dit udvendige lys

 

Wiz fjernbetjening

En fjernbetjening til lyset? Ja det er lige præcis hvad Wiz har lavet. Den opkobles også til dit wifi og du bestemmer selv hvilke lyskilder den skal styre.

I app’en har du mulighed for, at indstille 4 forskellige scener, som du hurtigt kan tilgå på fjernbetjeningen. Det er super smart F.eks. at have forprogrammeret scener til dagligdag, hygge, rengøring og de rolige morgener.

På fjernbetjeningen kan du derudover indstille lysstyrken og selvfølgelig tænde og slukke for lyset.

 

 

Wiz app

Wiz har udviklet deres egen app til styring af enhederne. Den smarte app lader dig dele produkterne op i rum hvorfra de kan styres enkeltvis eller samlet som rum.

Wiz app

Appen byder derudover på automationsmuligheder som gør det muligt, at lade lyset eller smart plug tænde og slukke automatisk ift ønsket tidspunkter. Ligeledes kan du sætte dine pærer på ferieprogram, hvorefter de vil tænde slukke som om du var hjemme. Meget smart og simpelt.

Wiz  – Integration med andre systemer

Wz enhederne kan integrer med en lang række systemer, som lader dig  syre dine enheder på en smartere måde.

De mest kendte integrationer er:

  • Google
  • Alexa
  • IFTTT
  • Smartthings
  • Homey

 

Skal man købe Wiz produkter?

Wiz er en åbenlys konkurrent til bl.a. Philips Hue. Hvis man er ude efter smarte pære og enheder til en god pris, er det en god idé at kigge nærmere på Wiz.

Kvaliteten er ikke den samme som Philips Hue, men det er bestemt ikke et dårligt produkt. Brugervenligheden er høj – Deres app er udviklet på en måde som gør det nemt, at navigerer og opsætte systemet.

 

 

Har du spørgsmål eller kommentar til artiklen kan du kontakte os på kontakt@teknikihjemmet.dk

Er du interesseret i at læse flere artikler om teknik? Se vores øvrige artikler her